Ποιοί Είμαστε

about us

Κύριο μέλημα του Δικηγορικού Γραφείου KCH είναι να εγγυηθεί και να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Πελάτη.

Η ίδρυση του γραφείου μας πηγαίνει πίσω περισσότερο από σαράντα χρόνια, όταν ο Νίκος Κορομπέλης και η Μαρία Χάλαρη ξεκίνησαν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που πάντα χαρακτηρίζονται από σεμνότητα και κατανόηση για τον πελάτη.

Το γραφείο από τότε έχει μια πολύ σταθερή και στερεά παρουσία στην αθηναϊκή αγορά. Αυτή η εμπειρία μεταφέρεται σταθερά στην επόμενη γενιά και εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του Πελάτη και στην παγκόσμια νομική πραγματικότητα.

L1220256

Η διεθνής εμπειρία των εταίρων του Γραφείου KCH συμβάλλει σίγουρα στη δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού με τον ξένο πελάτη, ο οποίος επικοινωνεί εύκολα, συνήθως στη δική τους γλώσσα με τους συνεργάτες μας, αλλά και με τον πιο απαιτητικό Έλληνα Πελάτη που είναι αναμεμιγμένος σε διεθνείς συναλλαγές.

Στο Γραφείο μας, η ιστορία έχει αποδείξει ότι το πιο περίπλοκο νομικό ζήτημα έχει αντιμετωπιστεί και έχει συμβεί με την απόλυτη υπευθυνότητα και φροντίδα για τα θέματα του Πελάτη, σαν να αντιμετωπίζουμε δικά μας θέματα.

Μαζί με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία, πολύ ισχυρές ηθικές αρχές και αξίες έχουν μεταφερθεί στις επόμενες γενιές στο Γραφείο μας, αρχές που εφαρμόζουμε σε κάθε υπόθεση χωρίς εξαίρεση.

Μέσω της κοινής μας παρουσίας στην Ελλάδα και την Κίνα, είμαστε σε θέση να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ φάσμα τόσο ιδίων όσο και επιχειρηματικών πελατών που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, καθώς και σε κινεζικές εταιρείες που επιθυμούν να επιδιώξουν επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full