Γραφείο KCH

Εδώ και 40 χρόνια πασχίζουμε καθημερινά για να παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η νομική μας ομάδα πλαισιώνεται από επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων παρέχοντας στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Η μακρόχρονη νομική μας εμπειρία μας έχει προσφέρει κατανόηση των πλέον ιδιαίτερων αναγκών τόσο των εταιρικών όσο και μεμονωμένων πελατών. Ο συνδυασμός εξειδίκευσης και εμπειρίας στην κινεζική αγορά, η κατανόηση των κινεζικών εμπορικών πρακτικών και η γνώση της κινεζικής γλώσσας έρχονται να προσθέσουν αξία σε ένα ήδη εδραιωμένο επιχειρηματικό δίκτυο που διευκολύνει το επιχειρείν και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε δικηγορικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες υπό την ίδια στέγη παρέχοντας στους πελάτες μας πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μέσω της κοινής μας παρουσίας σε Ελλάδα και Κίνα απευθυνόμαστε τόσο σε μεμονωμένους όσο και εταιρικούς πελάτες που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, καθώς και σε κινεζικές εταιρίες που επιδιώκουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Διευκολύνουμε τους πελάτες μας στην απόκτηση της ελληνικής «χρυσής βίζας». Η ομάδα επαγγελματιών μας μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Η μακρά εμπειρία μας διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να χειριστούμε ακόμα και τις πλέον σύνθετες εμπράγματες και περιουσιακές υποθέσεις.

Παρέχουμε νομική συμβουλευτική και εκπροσώπηση στα δικαστήρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις καθώς επίσης συμβολαιογραφικές υπηρεσίες.

Γλώσσες με τις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Ελληνκά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα

 

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full